fotó
galéria

Tekintse meg a képeket!

Napi programok:

OFF-program 2015

Válasszon programjaink közül:

2015. 06. 06. Szo | 10:00

Jókai tér

OFF Porond a POSzT-on

10.00 Míves Mag Műhely kézműveseinek kirakodóvására16.00
MárkusZínház: Az égigérő fa
Benedek Elek nyomán
játsszák: Vajda Zsuzsanna, Pilári Gábor, Pilári Áron
Az öreg király egyetlen leányát hirtelen „forgószél” ragadja el. Az egész birodalmat nyeri el, aki visszahozza, és még a kezivel is számolhat, de számtalan herceg, lovag veszik oda a feladatban. Jánoska az egyetlen, aki a háromfejű sárkányt legyőzve hazaviheti Gyöngyvirág királykisasszonyt. A király boldog, halni sincs már kedve, hisz minden jó véget ér.


18.00 Schäffer Erzsébet író, újságíró
mesél
közreműködik: Reményi Ferenc (zongora)
„Erzsébet történeteket ír. Ami furcsa az egészben, hogy ezek megtörtént, igaz történetek. Egy író, aki nem fikciót ír, egy újságíró, aki nemhogy tévét nem néz, sőt mobiltelefonja sincs, de újságot sem olvas, s még Obama megválasztásáról is csak véletlenül értesül…” (Bakk-Dávid Tímea)


20.00 Singas Project koncert
Singas Project Live: Szabó Kornél Dénes (nagybőgő, basszushangszerek, szintetizátorok, vocal), Csernák Zoltán Samu (zongora, billentyűs hangszerek, szintetizátorok, szitár), Pilári Áron (
drum, percussion), Pilári Lili Eszter(vocal)

Az összeszokott szerzőpáros (Szabó Kornél Dénes és Csernák Zoltán Samu) szellemi ikerpárként alakítja a Singas és a köréje kapcsolódó side-projektek zenei világát. A hangszerelési és stílusbeli sokszínűség csak a keret, amelyben a Singas dolgozik: kortárs, komolyzenei és színházi daraboktól az experimentális jazzig, a finom elektronikákkal megtámogatott Nu jazz, Lounge, a trip hop világáig is elérnek. A Singas új, kiemelt projektje az indiai klasszikus és a kortárs zene kollaborációja. 2015 februárjában jelent meg az utolsó Singas Project EP, a Made in Moon.

Galéria

Ajánló