fotó
galéria

Tekintse meg a képeket!

Napi programok:

OFF-program 2015

Válasszon programjaink közül:

2015. 06. 05. P - 2015. 06. 12. P

Márkus Szín

OFF Porond a POSzT-on

Ismét– immár sokadszor – a MárkusZínházé és barátaiké a Jókai tér. Régi ismerősökkel és új vendégekkel találkozhatunk. Lesz itt a kicsiknek BáBsZíNhÁz, patakocska játékokkal, no meg egy hatalmas homokozó. A nagyocskáknak jazz és népzene. A Márkus Színben pedig a Rejtő Jenő ír, csak ír...

Mindenkinek van egy láma Márkus Szín
A Wannabe Records kiállítása
állandó festőnk: Piszmán Lilla
állandó grafikusaink: Kaszás Balázs, Molnár Dorina, Pócsik Bori, Rumi Bori, Rumi Zsófi „Létezhet kiadó valódi zenekarok nélkül?
Létezhet zenekar lemezek nélkül?
Létezhet lemez zene nélkül?
IGEN!
A Wannabe Records fiktív lemezkiadó, képzeletbeli zenekarok nem létező lemezeinek felvételével, kiadásával és forgalmazásával foglalkozik. A 2013-ban, Egerben összeverődött csoportnak hat állandó tagja van, évi két-három kiállítást rendeznek friss és régi lemezekből, poszterekből és fanzinekből. Néhány menedzselt zenekar csak egy hirtelen ötlet vagy szóvicc okán, egy-egy kazetta erejéig ,,áll össze”, de számos kitalált banda rendelkezik biográfiával, diszkográfiával és természetesen fiktív koncertélményekkel, ezek a kiállításokon ismerhetők meg. A munkák közt vannak kézzel festett, egyedi darabok, régi, újrahasznosított lemezek és hagyományos tervezőgrafikai módon készítettek is. A tagok rendületlen képzelőerejének köszönhetően újra és újra bemutatásra kerülnek, sőt, bővülnek a kiadó anyagai, és remélhetően ezúttal sem okoznak csalódást egyik zenekar rajongóinak sem.” (Wannabe Records)

Ajánló