fotó
galéria

Tekintse meg a képeket!

Napi programok:

OFF-program 2015

Válasszon programjaink közül:

2015. 06. 12. P | 19:00

Zsolnay Kulturális Negyed - E78

Jegyvásárlás

SZFE 150

William Shakespeare: Athéni Timon
fordította: Vecsei Miklós H.

játsszák: Hegedűs D. Géza, Böröndi Bence, Csapó Attila, Dóra Béla, Janka Barnabás, Kovács Adrián, Mátyássy Szabolcs, Patkós Márton, Szabó Sebestyén László, Tóth András, Brassai Tóth János, Vecsei Miklós H., Zoltán Áron, Lányi Kristóf

rendezőasszisztens: Szélinger Anna
irodalmi konzultáns: dr. Kállay Géza
dramaturg: Vecsei Miklós H.

rendezte: ifj. Vidnyánszky Attila (V. évfolyam, színművész szak)

Az előadásban Marton László, Hegedűs D. Géza és Forgács Péter 2015-ben végző osztályának fiúcsapata mellett Bagossy László, Pelsőczy Réka és Rába Roland osztályának négy tagja, valamint Mátyássy Szabolcs, Kovács Adrián és Lányi Kristóf zenészek-zeneszerzők lépnek fel.
Hogyan fér össze a körülöttünk burjánzó nyomor és háború a fogyasztói társadalom csillogásával? A fiatal alkotók Timont körülzsongva próbálnak tükröt tartani e látványcivilizációnak, majd Timont a meztelen ürességbe követve próbálják feltárni a világát elhagyó ember aggályait és őrjítő magányát. Végül a tisztulásban keresik a választ arra, milyen pillérekre építhet a ma embere, amikor újrakezdésről beszél. Valóban TÁRSak alkotják a TÁRSadalmat, van még értéke a nyelvnek vagy a tudásnak a képernyők világában?

játékidő: 2 óra (szünet nélkül)

Az előadásban stroboszkópot használunk!

FOTÓGALÉRIA ITT

Galéria

Ajánló