2015. 02. 03. K | 16:00

Közönségzsűri kerestetik!

Jelentkezni a Pécsi Nemzeti Színház Szentivánéji álom című előadásán lehet 2015. március 30-án! A zsűri 3 főből áll majd!

Közönségzsűritag lehet, aki baranyai lakos és jegyet vált a Pécsi Nemzeti Színház március 30-án 19.00 órakor kezdődő Szentivánéji álom című előadására.

Aki komolyan gondolja, hogy szívesen és felelősséggel részt venne ebben a munkában, annak ki kell töltenie az érkezésekor kapott jelentkezési lapot és az előadás végéig be kell dobnia a kijelölt urnába. Közülük sorsolják ki - a sajtó nyilvánossága előtt- egy későbbi időpontban a szerencséseket. Az első három személy alkothatja a közönségzsűrit, de a biztonság kedvéért két póttagot is sorsolnak. 

A zsűritagoknak vállalniuk kell, hogy 2015. június 4-13. között minden versenyprogramot megnéznek. Nyilvánvaló, hogy a leendő zsüritagnak a POSzT idejére szabadságot kell kivennie, ráadásul ha nem pécsi lakos, akkor szállásról is magának kell gondoskodnia. Ezért szerencsésebb, ha itt lakik, bár nem kizáró ok, ha Baranya más településén él. Ha érdeklik a legfrissebb és legfontosabb POSzT információk, iratkozzon fel a Találkozó hírlevelére!

Vissza a hírekhez

Ajánló